Nyheder

Fælles træning for unge talenter

20-01-2018 -


I går havde 20 glade og stolte fodbold drenge (U10-U12), 2 fra Hørup IF, 5 fra Dybbøl UI, 4 fra Egen UI, 3 fra Sønderborg Fremad, 3 fra Broager UI, 1 fra BNS og 2 fra Nordals Boldklub fordelt på de tre årgange, haft en fællestræning ved Fladhøj Idrætscenter.

Det var drenge fra de moderklubberne der har underskrevet aftalen med FC Sønderborg om at FCS indgår som partnerklub med SønderjyskE og derfor har de nu mulighed for deltage i det nye SønderjyskE Topcenter med opstart fra februar. 
Den 2. februar vil de spillere, der er gode nok lige nu, starte op i det SønderjyskE Topcenter, så vi krydser finger for at vores moderklubber har nogle talentfulde drenge der kan træner/spille sig til en plads. 

SønderjyskE Topcenter er placeret centralt i Sønderjylland på Fladhøj Idrætscenter i Rødekro. Et af kravene fra DBU er at børnene ikke må have mere end 45 minutters kørsel til topcenteret.
Placeringen gør, at spillere fra hele Syd- og Sønderjylland kan være med. Blandt de nyeste klubber i projektet er Kolding Boldklub i nord og FC Sønderborg i syd, og med solid opbakning fra klubberne i SønderjyskE Fodboldsamarbejde (SFS) er der allerede over 40 klubber tilknyttet SønderjyskE Topcenter.

I SønderjyskE Talentcenter vil op til 24 spillere fra hver årgang og dermed maksimalt 72 spillere have sin ugentlige gang i et DBU-godkendt træningsmiljø af høj kvalitet ved siden af træningen hjemme i klubben. De unge fodboldspillere kan dermed blive i deres klubber, men samtidig få flere træningstimer i benene.

Læs mere om DBU’s topcentren her:
https://www.dbu.dk/Nyheder/2017/November/Topcentre_skal_fastholde_og_udvikle

 
 

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk