Nyheder

FC Sønderborg har opgraderet talentarbejdet med eye4talent

12-03-2019 -


Eye4talent er en IT-talentudviklingsplatform, der hjælper fodboldklubber over hele landet med at implementere én platform, der samler, strukturerer og dokumenterer alt klubbens viden ét sted. Det styrker videndelingen på tværs af klubbens scouts, trænere, spillere og ledere ét sted og gør klubben mindre sårbar overfor personaleudskiftninger.

I FC Sønderborg har vi været en del af DBUs licens system, med en T licens. Dette bliver nu lavet om til et 5 stjernet system hvor der kommer mange nye krav til de klubber og overbygningssamarbejder der gerne vil arbejde med talentudvikling. 

I FC Sønderborg har vi investeret i denne platform, for at vi kan få en rød tråd igennem alle holdene, i trænerværktøjet vil vi få et overblik af hver enkel spiller. Vi kan både lave træningssessioner, registrer den enkle spillers spilletid i kamp og individuelle trænings præstation, have et overblik over skader og behandlinger samt mange flere specifikke oplysninger på den enkle spiller. 

Udover trænerværktøjet følger der også en scoutingdel, hvor det er muligt at bruge denne del af platformen til dokumentation over for DBU i forhold til at lave udviklingsplaner. 

Eye4talent vil styrke talentarbejdet i FC Sønderborg til glæde for den enkle spiller. 

FC Sønderborg starter med dette efterårs sæsonen 2019, men vil i løbet af forårs sæsonen arbejde internt med platformen. 

I går var trænerne på workshop sammen med eye4talent, så de bliver bedst muligt klædt på til arbejdet med at skabe optimale vilkår for talenterne i FC Sønderborg. 

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk