Nyheder

FC Sønderborg indgår samarbejdsaftale med Practice 2 Perform

26-02-2018 -


Practice 2 Perform ansættes til at varetage træningen for idrætsklasserne på Humlehøj-Skolen.

FC Sønderborg og Humlehøj-Skolen kan nu afløre, at der er indgået et samarbejde med Practice 2 Perform. De vil fra august 2018 være ansvarlige for morgentræningen på fodboldlinjen på Humlehøj-Skolen.

Practice 2 Perform består af den fuldtidsprofesionelle Simon Poulsen og A-licens træner Mohammed Hamad. 

Simon Poulsen
Fuldtidsprofessionel i SønderjyskE

Simon har spillet fodbold på højeste niveau. Han ved, hvad der skal til for at nå helt til tops med als, hvad det indebærer. Han har sin inspiration og erfaringer fra sit spiller CV. Han har spillet under toptrænere, som bl.a. Louis Van Gaal, Ronald Koeman og Marco Van Basten. Han kender til miljøet, seriøsisteten samt viljen bag kampen om at nå dertil, hvor drømmen bliver til virkelighed. Han er en ægte Sønderborg dreng, der har passion for sporten, og nyder at lære fra sig. Han vil gerne være med til at udvikle og guide unge fodboldspillere, samt hjælpe dem med at opnå deres drømme, som han fulgte sin egen. 

Mohammed Hamad
Ungdomstræner i SønderjyskE

Mohammed har erfaring både som spiller og træner. Han nåede syv år som elitefodboldspiller, inden skader desværre satte en stopper for hans aktive karriere. Herefter vendte han retur til Sønderborg, og startede sin trænerkarriere i FC Sønderborg. Han kan både med sin spiller- og trænererfaringer gøre en forskel. Detaljer omkring den enkelte udvikling, dygtiggørelse og evnen til at tænke ud af boksen er en stor del af hans drivkraft. Som ægte Sønderborg drenge, har han en stor passion for, at være med til at løfte udviklingen i området til et nyt og højere niveau. 

Se yderligere information omkring dem på www.practice2perform.dk

Vi er, i FC Sønderborg, rigtig glade for at have tilknyttet disse til vores talentfulde unge mennesker og er sikker på at samarbejdet bliver rigtig godt.

Skulle det fange din interesse og du gerne vil være en del af idrætsklasserne på Humlehøj-Skolen, så kontakt vores talentchef Adam Vest på adam@privat.dk

Er du blevet fanget

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk