Nyheder

FC Sønderborg kan nu præsentere den femte A-licens træner Hågen Mohr Dietz

09-01-2020 -


Hågen arbejder som idrætslærer og tysklærer på Sønderborg Statsskole og er uddannet i idræt og tysk fra Århus Universitet.

Hågen er assistenttræner på U14 og er ansvarlig for FC Sønderborgs talenttræningen om fredagen samt fodbold camps i FC Sønderborg. Hågen har været tilknyttet FC Sønderborg i flere sæsoner, og har haft hold fra U13 til senior og han har altid været det store positive omdrejningspunkt, i træningen af talenterne om fredagen. Hågen er utrolig vellidt blandt alle i klubben og med sit glade væsen forstår han at motivere vores unge talenter.

Hågen bestod sin A-licens 8 januar 2020, hvor opgaven handlede om vending med bolden centralt som en vigtig del af opbygningsspillet. I den forbindelse har Hågen analyseret kampe fra det hold han er tilknyttet i FC Sønderborg og sammenlignet disse med landsholdsniveau.

Det var instruktør Henrik Lehm og censor Poul Erik Kristensen der gav Hågen topkarakter og beviset på at han nu kan kalde sin A-licens træner.

Det har været et meget hårdt år med mange aktiviteter. Jeg har virkelig arbejdet hårdt og fået et meget stort udbytte både fagligt og menneskeligt. Der har været mange opgaver, supervisioner på banerne, studieture til Schalke og FC Nordsjælland, dommerkursus og eksamen samt undervisningsforløb med hele holdet.
I fremtiden vil jeg gerne arbejde videre med og dygtiggøre mig endnu mere inden for de områder, som jeg har arbejdet med på min A-licens. Herunder specielt den taktiske og fysiske træning. Jeg vil i forbindelse hermed gerne arbejde mere holdtaktisk på banen, herunder også med mit fokusområde fra min opgave. En del af opgaven handler også om, hvordan man bedst kan skabe spilintelligente spillere, som kan mestre nogle af de udfordringer, som fremtidens fodboldspil kan bringe. Dette er også et af de spændende områder, som jeg vil forsøge at dygtiggøre mig inden for fremover siger Hågen da vi talte med ham efter eksamen.

Hågen ønskes stort tillykke med A-licensen og i den forbindelse kan vi også afslører at Hågen vil blive den nye fysiske træner for alle ungdomsårgange (U13-U19) i den kommende sæson.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk