28-03-2022 -

Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

U13 Liga 1

Dalum IF - FC Sønderborg  (0-0) 0-1

Så er turnering i liga 1 for U13 langt om længe igang. Det er blevet til 8 træningskampe her i foråret men nu tæller det og vi glæder os til at prøve kræfter med den bedste række.

Vi startede ude mod Dalum som også er oprykker til rækken og et hold vi altid har spillet jævnbyrdige kampe imod. Dagens kamp i dag var ingen undtagelsen men vi tager i dag sejren på fight og vilje og til tider ok spil. Det lykkes i dag at spille igennem deres første pres hvor vi fandt mellemrum mellem deres midtbane og forsvar og var gode til at spille ind i det område. Samtidig virkede vores pres rigtig godt så det betyd at vi kunne få erobret bolden højt på banen og forsøge at sætte spillet derfra.

Vi fik lukket godt af defensivt og sørgede altid for at komme på den rigtige side bolden og det betyd at vi kunne holde Dalum nede på meget få farlige afslutninger. Omvendt når vi fik den erobret fik vi spillet hurtig fremad og fik et par store chancer som vi kunne have scoret på. Så alt i alt synes jeg det var en fortjent sejr da jeg synes vi var farligere når vi havde bolden.

Stort tillykke til drengene. Næste weekend venter storebror når Sønderjyske kommer på besøg på LINAK arena

Målscore:

Aryan: 1

U14 Liga 2A

S.f.B-OURE - FC Sønderborg (1-0) 1-1

Søndag gik turen til Svendborg, hvor vi skulle møde S.F.B-Oure. Jeg var spændt for se, hvordan drengene vil præster efter pokal kamp kampen, hvor vi spiller en god kamp. Da dommeren fløjter kampen igang virket vi ikke helt klar op i hovederne. Vi hænger lidt efter og det så ude til at drenge var kommet på banen med en sevltillid, at det havde spillet lige op med toppen fra liga 1, så den skulle det nok klar. Det var en lige kamp uden det rigtig store chance. Efter en halvtimes spil misforstå vores 8er og stopper og det gøre at S.F.B-Oure få en frieløber og bringer sig til 1-0.

Til pausen få vi snakket og er klar fa starten. Det kunne vi se 10 sekunder efter dommeren havde fløjtet anden halvleg igang lå bolden i S.F.B-Oures mål 1-1. Rasten af kampen var der noget få chance både, hvor vi kunne bringe os foran og om vendt.

Det vi kan tage med fra kampen er, at vi skal være klar fra første minut, når dommeren fløjter. Så er det lige meget om vores modstænder spiller i liga 5 eller liga 1.

Målscore:

Malthe 1

U15 Liga 1

FC Sønderborg - S.f.B-OURE FA (0-3) 1-4

Efter god sejr sidste weekend var der gjort klar til ligaens tophold kom på besøg. Der var givet genvalg til de samme 11 som startede sidst. Dog gik der ikke mange minutter i første halvleg før vi kom bagud på en dødbold. Der skal gå yderligere 10 min før bolden lå i kassen igen, de får taget et hurtigt frispark og tager os på sengen og sender bolden modsat som effektivt sender bolden i feltet hvor der står 3 umarkeret spillere som kan sparke den i mål. 0-2. Vi får nogle chancer som vi desværre ikke får scoret på. 2 min før pausen er den gal igen hvor med et indlæg i feltet som kun bliver halv klaret som de får og score. 0-3. Vi forsøger at få sparket lidt gejst ind i holdet i pausen.

Anden halvleg Vi kommer frem til en del hjørnespark dog uden scoring. Vi får en del mere af spillet. Dog kommer vi ikke frem til de store chancer. Og sidst i anden halvleg sender de en lang bold modsat som sætter vores spillere og kommer ind i feltet og ligger den fladt ind foran målet hvor deres spiller kommer foran vores og sparker bold i mål 0-4 Dog i kampen tillægstid får vi reduceret på et staffe. 1-4 som også bliver kampens resultat.

Vi tager med fra denne kamp at vi skal arbejde med vores gejst / motivation til kampene. Samt vores sammenhæng i kæderne.

Vores næste kamp er ude med ASA søndag d 3.4.2022 kl.10.40.

Målscore:

Albert Rrahmani 1

U17 Liga 1

Horsens fS - FC Sønderborg (1-1) 2-5

De første 15 min, er vi under max pres. De spiller bolden rundt, og er farlige med lange bolde i vores bagrum. Vi får ændret taktisk, og spiller os lyn hurtigt ind i kampen.

Det bliver en fysisk kamp, hvor vi virkelig har vores force. Men samtidig scorer vi 5 mål, som alle kommer efter flot opspil. Kampen ender med et flot resultat, trods mange personlige fejl. Men vi er tilfredse, og specielt med måden vi kæmper os tilbage.

Vi ser allerede frem til næste kamp.Som spilles på Søndag imod FC Horsens. Vi spiller på Linak Kunstgræs med kampstart kl 14.

Målscore:

Nelson Masuku 2

Sayed Khan 2

Philip Bockmann 1

U19 Liga 2

FC Sønderborg - Aabenraa BK (1-0) 4-0

Vi møder denne torsdag Aabenraa i vores første turneringskamp for U19. Vi har haft en lidt rodet opstart hvor det har været et kæmpe projekt at få det sat op til at fungere, men der skal herfra lyde en stor tak til spillerne som har troet på det.

Vi kommer igang og kampen starter lidt rodet, hvor det er meget duelspil, og få pasninger i holdene. Men som tingene skrider frem, så får vi bedre fat, specielt hvor pasningsspil nyder godt af vi tager os tid til at spille. Mikkel P og Mads Lyck vinder alle dueller, og ved at vores kanter for skabt overtal centralt i banen, så har Piet og Mikkel A masser af plads udenom Aabenraas organisation. Vi udnytter flere gange pladsen på kanterne til at skabe gennembrud. En godt pasningsspil kombineret med centrale folk i Emil, Nikolaj Ø og Ajdin som knokler for hver en bold gør at Aabenraa falder langt tilbage på banen. Heraf skaber Emil Lausten, som i øvrigt var fremragende hele kampen igennem, en chance hvor han afdribler to mand og sparker den helt op i krogen med sin venstre skøjte. Et verdensklasse mål, intet mindre.

Aabenraa kommer ikke med meget ud over lange bolde, og en løs bold som vi ikke får afvist ordentligt ender med et straffespark til vores modstander. Et spark som forsøges sparket ind i midten af målet, må se sig reddet af Sebastian, der med høj klasse læser afslutningen og nemt kan redde.

Vi kommer til pause i fuld kontrol, foran 1-0. Vi aftaler at forsætte med at være aggressive i vores pres for at stresse Aabenraa når de har kuglen, det virker og Mathias der knokler hele kampen igennem, og spiller fremragende, han finder Ajdin som stensikkert smider den i kassen til 2-0. Det bliver også 3-0 da Jakob Jensen samler bolden op på kanten af feltet og ligger den over keeperen. Til sidst lukker og slukker Ajdin med en scoring som han selv skaber efter et pres som sidder lige i skabet. Kampen ender 4-0 til FCS og vi er nu klar til næste kamp mod Dalum på udebane.