Flotte resultater sidste weekend. Læs ugens kampreferater

28-09-2021 -

U13

FCS U13 vs Helle FC 5-3 (1-2)

Vi spillede i lørdags mod Helle FC hvor vi vinder 5-3 men det holdt hårdt. Vi kommer ud med det helt forkerte udtryk i første halvleg hvor vi ikke spiller hurtigt nok og har rigtig svært ved at bryde igennem deres forsvar da det står meget lavt. Når vi mistede bolden var Helle FC super gode i deres omstillinger da vi ikke kom i et godt nok genres. Så det var helt fortjent at de var foran efter første halvleg.

Vi fik i halvlegen snakket om de muligheder det er overfor et hold som står lavt og at der skulle mere bevægelse til for de spillere som ikke havde bolden. Desuden fik vi snakker om hvor vigtigt det er at spille hurtigt og udfordre når muligheden er der og hvor vigtigt det er at ligge et højt pres og så gå efter at vinde bolden og ikke komme i et halvhjertet pres.

Spillere går ud til anden halvleg med et helt andet udtryk og det gjorde forskellen. Vi spiller en godkendt anden halvleg og gør vores ting færdige.

Så stor ros til spillerne at de rejser sig også når spillet ikke køre. Det er super. At banen så ikke var egnet til fodbold er en helt anden sag og det var bestemt ikke til vores fordel. Græsset var ikke blevet slået i 2 uger. Utroligt man skal opleve det i en liga 1b hvor man snakker udvikling af fodboldspillere.

Målscore

Frederik Jepsen : 3

Aryan Rai : 2

U14

FC Sønderborg vs Årslev BK 2-1 (2-0)

Tilbage på sporet!

Denne søndag møder vi Aarslev på hjemmebane, så vi så som en modstander vi skulle slå for at holde liv i vores målsætning for sæsonen.

Vi har op til dagens kamp haft et kæmpe fokus på nogle af de helt basale ting forbundet med vores spillestil og i dag kom vi for første gang i sæsonen til at lykkedes med nogle af de ting vi ville. Allerede efter 30 sekunder har vi en kæmpe chance ved Gustav, som bliver spillet fri indenom deres højre back, via en super løb på blindsiden. Dog overplaceres den en smule og vi må vente med at bringe os foran. Der går dog ikke længe, og efter 11 minutter kan vi via en spilvending skabe plads til vores kant, som finder Gustav centralt i banen, her er han sikkerheden selv og smadre bolden i fjerneste hjørne langs stolpen til 1-0. Herefter har vi svært ved at sætte spillet op som vi gerne vil, men i momenter har vi fine muligheder for at slave chancer, men vi må også erkende vi her mangler lidt. Til trods for det kan Theo via en solo tur i verdensklasse afdrible 3 mand i feltet og spille en mand helt fri i feltet til en flot 2-0 scoring inden pausen.

I pausen snakker vi om at få en boldomgang af højere kvalitet, spilvendinger samt få vores kanter til at deltage aktivt i opbygninsspillet. Det lykkedes vi faktisk med, og der er optræk til muligheder flere gange. Dog må vi se Aarslev reducere midtvejs i 2. Halvleg ved en flot afslutning fra 40 meter, som sjældent ses sparket pænere ind.

Og til trods for det, er sejren aldrig i fare, vi vinder sikkert 2-1 efter en flot kamp af vores defensiv og momentvis sprydlede offensiv fodbold.

Sejr i Århus ⚽️

Bustur til Aarhus. Vi går ind til kampen med 1 nederlag i bagagen. Vores optakt til kampen har ikke været optimal med sygdom og fravær ved flere spillere til dagens kamp. Så vi måtte tænke alternativt til pladserne.

Vi går ind til kampen og vil spille vores eget spil hvor vi har fokus på at spille ud af presset, vend spillet, masser af lyd mellem spillerne. De første minutter bliver vi presset helt i bund, hvilket resultere i flere større chancer til modstanderen, som de ikke score på. Efter 10 min kommer vi op i et pres i modstanderens felt hvor bolden bliver sparket ind på Elliot og bolden snyder målmanden og 1-0 til os. 5 min halvleg får modstanderen udlignet efter et godt gennem spillet angreb.1-1 Hvilket også er stillingen til halvleg. Vi siger til spillerne at vi skal fortsætte selvom vi ikke har meget og blive med at forsøge at spille vores spil.

Anden halvleg. Vi kommer væsentligt mere på bolden og begynder at spille vores spil. Vi får frispark uden for feltet som Mikkel er tæt på dog får målmanden fingrene på. Nogle minutter senere får vi kæmpet os til er hjørne og som vi har øvet til træning vores hjørne sparks kombinationer. Giver pote. Et indad skruet hjørne spark, spillerne har samlet sig tæt på målmanden og bagved står Benjamin og kan heade bolden i mål. 2-1 til os.

Vi fighter for at holde stillingen, i takt med at modstanderne bliver mere og mere offensive og har frispark som Laurits sikkert tager sig af. Som halvlegen går får vi flere chancer for at øge til både 3-1 & 4-1 dog mangler skarpheden.

Kampen ender 2-1 til os.

Vi vil tage med os hjem at vi skal fortsætte som vi har startet med at turde og spille vores eget spil. Spillerne viste en masse gejst og vilje til at løbe for hinanden og give alt for hinanden. Kæmpe stor ros til drengen og udviste stor holdånd.

Vores næste kamp er hjemme mod Fc Århus syd d 2. oktober Kl.12.20

Målscore

Elliot Fairclough : 1

Benjamin Thy : 1

U17

AGF/IF Lyseng-FC Sønderborg 2-2 (0-0)

Vores målmand Altin blev desværre skadet inden kampstart. Emil var nødsaget til at stå i mål. Vi hang lidt mentalt fra start.Det var ikke den startopstilling, som vi havde forberedt. Det krævede lidt ekstra tilvænning af vores spil på banen.

Lyseng var klart mest på bolden, men vi kæmpede os mere og mere ind i kampen. Store chancer begge veje men ingen mål i 1 halvleg.

2 halvleg blev en helt åbent kamp. Først får Lyseng scoret,men vi spiller os flot igennem til 1-1. Lyseng får et lidt tyndt straffespark og kommer igen foran. Vi får lagt et højt pres tilsidst. og lykkes i sidste minut at udligne til 2-2.

Det blev en svær udebane kamp i Lyseng. Hvor vi var meget tilfreds med slut resultatet. Men også tilfreds med måden, vi kæmper os tilbage på. Alle gav sig alt hvad de kunne. Emil som tog målmandsposten, og stod rigtig fint.