Nyheder

Fodboldcamp i uge 42

17-09-2018 -


Vi gentager tidligere års succes og afholder igen en fodboldcamp for U8-13 spillere i uge 42 - Tilmeld dig allerede nu.

Vi afholder vores populære fodboldcamp for årgangene U8-U13. I år får vi besøg af gæstetrænerne Kim Poulsen og Jørgen Mathiesen. Kim Poulsen er ny manager for FC Sønderborg, hvor han varetager rollen som sportschef og seniortræner. Han har stor trænererfaring og har trænet masser af spændende klubber på øverste hylde. Derudover er han i besiddelse af en P-licens. 

Jørgen Mathiesen er cheftræner for FC Sønderborg U14 og har DBU A-licens. Han har mange års erfaring med ungdomsfodbold.

Nedenfor finder du detaljerne omkring fodboldcampen. 

Tidspunkt og sted - Mandag, tirsdag og onsdag i uge 42. Træningen foregår i tidsrummet 9.30 - 15.00. Træningen foregår på Sønderborg Stadion

Målgruppe - Alle spillere og målmænd i årgangene U8-13. Der vil være en træner, som tager sig af målmændende alle tre dage. 

Program - På fodboldcampen vil der være tekninsk træning med fokus på detaljerne og afslutningstræning. Endvidere vil der også afholdes en mini-turnering. 

Pris - 595 kr. For dette beløb får du 3 dages kvalitetstræning, t-shirt, frokost, frugt samt besøg af spændende gæstetrænere. 

Tilmelding - Tilmeldingen sker ved at sende en mail til Jørgen Mathiesen på jorgen.fcs@gmail.com og indbetale 595 kr (Husk at anfør navn på spiller og ønsket størrelse på t-shirt). Beløbet kan indbetsales på følgende måder

  • Bankoverførsel på konto 7910 1216509
  • Mobilepay eller Swipp på 23 48 16 51 


Tilmeldingen sker først ved betaling. Det er ikke muligt at bytte t-shirtsene. 

Trænerne på campen vil være:

  • Haagen Dietz (DBU B-licens træner fra FC Sønderborg U13 og ansvarlig for FC Sønderborgs talenttræning)
  • Frederik Bendsen (Assistenttræner fra FC Sønderborg U13)
  • William Bundgaard, Asbjörn Brynjarsson og Kasper Andreassen (Alle er spillere på FC Sønderborg U19)