Præsenteres i samarbejde med Broager Sparekasse...

U17

FC Sønderborg - Oure Fodbold Akademi

4-2 (2-1)

Vi fortsætter med fuldt tryk fra start. Og får allerede scoret efter 1 min. Vi bibeholder det høje pres, som har virket i de 3 første kampe. Men Oure sparker rigtig mange dybdebolde i vores bagrum. Og det lykkes dem at udligne til 1-1. Vi er ikke gode til at lukke ned mand/mand. Og må derfor skifte formation, som vender hele kampen til vores side. Lige inden halvleg kommer vi foran, på et flot afviklet hjørne.

2 halvleg er vi styrende fra start, og finder mange frie rum. Vi kommer til RIGTIG mange chancer, og Oure er heldig at kampen kun ender 4-2.

Jeg er meget tilfreds med holdes tilgang til kampen. Vi virker skarpe under opvarmning, og kommer med positiv energi. Og måden vi omstiller os taktisk, som gør vi vender kampen.

Lidt mere kvalitet i vores afleveringer.

Men det arbejder vi videre med.

Målscore:

Albert Rrahmani x 2

Nelson Mwange

Kasper Grau

Næste kamp spilles på søndag imod Vejle på udebane.

U14

FC Sønderborg – BK Marienlyst

U14 havde fredag aften besøg af BK Marienlyst. Det blev desværre en meget rodet eftermiddag, med en kamp, som blev udsat i over en time samt en afbrydelse undervejs pga. torden.

Vi starter kampen rigtigt fint og presser højt og har optræk til flere gode muligheder.

Vi kommer foran efter et kvarters spil ved en fin scoring af Mathias. Herefter fløjtes kampen af pga. lyn og torden og vi må ind og holde pause i omklædningsrummet. Dette rykker desværre momentum over på Marienlyst side, og de scorer lynhurtigt fire mål efter den lille afbrydelse.

Vi må derfor gå til pause med en ordentlig våd klud i hovedet og bagud 1-4. Vi snakker om, at vi nu skal vise, at vi kan genrejse os og levere en god præstation i 2. halvleg.

Vi leverer en rigtigt fin 2. halvleg, som vi kan være stolte af. Vi formår at bringe tempo tilbage kampen og scorer to rigtigt flotte mål af Oliver og Walter.

Alt i alt en meget rodet eftermiddag/aften som vi rent resultatmæssigt ikke er tilfredse med, men under omstændighederne leverede vi rigtigt fint