18-10-2021 -

U13

U13 spillede 2 kampe i sidste uge, i lørdags  d. 9.10.21 og i onsdags d. 13.10.21

FCS vs SGI/SSK 2-2 (2-2)

Vi spiller den tredje turneringskamp hjemme mod SGI/SKK som vi før ombrydningen vandt 3-1 over men scoret først til 3-1 i det allersidste minut. Så vi var godt klar over det ville blive en hård kamp. Drengerne var klar fra start i dag og selv om de ligger et højt pres lykkes det os at spille forbi dem og komme til chancer - fordi vi tør spille fodbold. Men det bliver meget duel på duel og ikke nogen af holdene formår at sætte sig på kampen og få styr på det etablerede opbygningspil.

Jeg synes vi er det bedste hold i første halvleg og med større skarphed havde vi scoret 3-4 mål mere og så havde kampen været afgjort. Men vi var ikke skarpe nok i begge felter og det betyder også at vi forærer dem to lette mål som jeg er lidt skuffet over. Især mål nummer to de får hvor vores keeper har to gode redninger men stadigvæk ikke formår at hjælpe ham godt nok. Men vi går til halvleg med 2-2 hvor vi nok burde have været foran med 5-2. Mathias var en stor oplevelse i første halvleg.

2 halvleg er mere lige og igen bliver det en lidt rodet affære hvor det er duel på duel og da må man bare sige at SGI ville det lidt mere. De spillede på det de kunne - rigtige lange bolde og så være aggressiv på 2 bolden og når man spiller 1v1 så skal det ikke mange fejl til før det giver en chance. Men jeg må rose dem for de kom med alt hvad de havde og begge hold havde nok lige mange chancer i 2 halvelg så at den ender uafgjort er måske fair nok men det kunne også have endt med et nederlag til os.

Vi havde det svært med et hold som vidste de skulle give alt hvad de havde og da tog vi ikke helt ansvar nok inde på banen og når man så samtidig ikke score på dine chancer så ved man det bliver svært. Vi må op på hesten igen og allerede onsdag drager vi til Odense for at spille mod Marienlyst hvor vi gerne skulle have tre point på kontoen

Målscore

Mathias S.: 1

Oliver S: 1

FCS vs Marienlyst boldklub 0-4 (0-1)

Så gik den ikke længere og vi tabte vores første turneringskamp i denne sæson.

Vi tog til Fyn onsdag aften hvor vi på dagen mødte det bedste hold vi endnu har mødt her i turneringen. De formåede at slå os på alle parametre og uden en super målmands præstation kunne det have gået meget værre. Vi hænger bagefter i alt både i nærkampe, hurtighed og spil opfattelse så der var helt fortjent, at vi tabte denne kamp. Vi har reelt ikke en eneste gennemspillet målchance i kampen. Vi forsøgte at spille bolden rundt men var ikke helt gode nok i vores opbygningspil hvor vi for mange gange tabte bolden og det straffede Marienlyst med god omstillingsbold. Når vi så nærmere os deres mål så fik de lukket super ned for vores kombinationsspil og i 1v1 spillet var de langt stærkere end vi var.

Drengen prøvede i dag men det var viljen og gejsten til forskel og så mødte vi bare et rigtigt godt hold. Det skal vi lære af og det er jeg sikker på vi gør.

I fredags tog de til et 11 mandsstævne i Esbjerg som forberedelse til foråret hvor de skal spille 11 mands fodbold.

U14

S.F.B-Oure - Fc Sønderborg 2-2 (1-0)

Kampen stater meget dårligt for os, vi har svært ved at sætte vores spil op. S.F.B-Oure kommer med højtpres. De kommer foran 1-0 efter 8 min. Efter et kvitter få S.F.B-Oure et gulekort som gøre, at vi få momentum. Vi har mange chance, som vi kunne have scoret i det periode vi var i overtal.

I anden halvleg spiller vi god fodbold og kommer til chance, man desværre har vi ikke kynisme til putte dem ind. S.F.B-Oure få et hjørnespark som de score på til 2-0 i 47 min. Drengene forstætter med at tro på, at det kan lykkes og der ligger point i den kamp. Niklas Jensen reducer til 2-1 på et hjørnespark i 64 min. Vi presser dem højt og og ender med at få et straffe spark i 74 min. Som vores anfør Tobias score til 2-2 og kampen slutter.

Jeg vil rose hele truppen for at kæmpe for hinanden i hele kampen og ikke giver op, selv om det kommer bagude med 2-0 og viser en god moral.

Målscore

Niklas Jensen 1

Tobias Meilandt Jacobsen 1

U15

Middelfart- Fc Sønderborg u-15 5-1. (1-1)

Kollektiv offday. Vi starter kampen som aftalt.. kommer foran ved Benjamin som helt fri sparker bolden i kassen 1-0 lige før halvleg kommer de tilbage på 1-1. Vi snakker om i halvlegen at vi skal have bolden ned på jorden og spille vores spil mere lyd i kæderne, vi skal inde of vinde 2 bolden.

2. Halvleg Allerede er par minutter inde kommer vi bagud 2-1, 3-1 og 4-1 efter fejl i opspillet og manglende kommunikation i kæderne. Alt hvad vi snakker om falder til jorden. Samtidig får vi gult kort. 1 min før tid score de til slut resultatet 5-1.

Vi kan intet tage med os fra denne kamp. Vi må hjem og arbejde videre med vores snak til hinanden. Og udrydde de fejl.

Vores næste kamp er hjemme mod Asa Aarhus d 30 oktober kl.12

U17

U17 spillede 2 kampe i sidste uge. En pokal kamp i onsdags d.6.10.21 og en turneringskamp d. 10.10.21

Pokal kamp Varde-FC Sønderborg. 1-4 (0-1)

Onsdag aften stod den på 2.runde af Pokal turnering. Vi spillede imod Varde, på en meget glat og slidt græsbane. Men vi fik hurtigt styr over kampen. Med 4 flotte mål og en forventet sejr. Er vi videre og møder U17 Esbjerg Liga i næste runde.

Målscore:

Nelson Masuku x 3

Emil Lausten 1

Silkeborg-FC Sønderborg 3-1 (1-0)

Vi var udfordret fra start med en del afbud. Og var derfor kun 13 spiller afsted til kampen. Silkeborg havde bolden mest,men vi var farlige på alle vores omstillinger og genpres. Desværre kommer de foran, lige inden halvleg.

Samme billede ses i anden halvleg. Vi kæmper hårdt,men en af de dage,hvor det bare ikke vil lykkes.Og vi må se os slået med 3-1 i Silkeborg.