Nyheder

Kim Poulsen bliver ny manager i FC Sønderborg

06-07-2018 -


FC Sønderborg har i dag afholdt pressekonference, hvor Masterplanen for 2020/2021 blev præsenteret. Samtidig løftede FC Sønderborg sløret for hvem der skal med til at gøre denne til virkelighed.

FC Sønderborg ansætter en manager, som bliver den 59-årige Kim Poulsen, som er rejst tilbage til Sønderborg, efter flere år i forskellige Superligaklubber og landstrænerjob i udlandet. Kim tiltræder i en fuldtidsstilling over de næste 3 år. Ved siden af stillingen hos FC Sønderborg bliver han ansvarlig for fodboldlinjen på Sønderborg Talent Akademi.

Formanden for FC Sønderborgs forretningsudvalg, Hans Christian Jensen, gennemgik masterplanen, hvor visionerne for fremtiden blev gennemgået. En af disse er at få sat Sønderborg på Danmarkskortet og få en klub og fortsat udvikle FC Sønderborg til at blive en klub der har fokus på udvikling af den enkelte spiller og som skabet er et stærkt elitemiljø sammen med vores talentfulde unge mennesker i Sønderborg. Dette skal være med til at sikre, at vores seniorhold blev en fast del af divisionerne i dansk fodbold.

 

Masterplanen blev bakket op af direktør for Broager Sparekasse, Lars Christensen, der var med på pressemødet, som repræsentant for de sponsorer der er med til at gøre det muligt for FC Sønderborg at realisere masterplanen. Lars fortalte ligeledes på pressemødet, at det også er utrolig vigtig for erhvervslivet, at der er et tilbud om sport på højeste niveau i Sønderborg. Dette giver mulighed for at fastholde de unge mennesker hernede, og samtidig tiltrække til nye familier til Sønderborg Kommune.

Aftalen er kommet i stand ved hjælp fra Broager Sparekasse, LINAK, Sønderborg Kommune og Sønderborg Talent Akademi, som er masterplan partnere.

Kim Poulsen selv glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Sønderborg og være en del af FC Sønderborg.
“Succes er en rejse, ikke en destination og nu skal vi på denne rejse sammen – noget jeg virkelig glæder mig til. Det er et utroligt godt setup, med god moderklubopbakning, som FC Sønderborg har. Nu skal vi holde fokus på at gøre tingene bedre dag for dag, fordi rejsen starter nu” siger Kim Poulsen.

Vi, i FC Sønderborg, er stolte over dette og glæder os til fremtiden!

Kim Poulsen med FC Sønderborgs trøje

 

         

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk