Nyheder

Ny talentchef i FC Sønderborg

03-09-2018 -


Kasper Otten

FC Sønderborg får ny talentchef

Vi er særdeles tilfredse med at kunne præsentere Kasper Otten som ny talentchef i FC Sønderborg. Han afløser Marius Vestergaard, som var ansat som midlertidig talentchef.

Kasper er et velkendt ansigt i klubben, da han de sidste 2 år har siddet i forretningsudvalget og har løst mange praktiske opgaver i forbindelse med både senior- og ungdomsafdelingen.

Kasper er 26 år gammel, bosiddende i Hørup og har hele sit liv både udøvet og brændt for fodbolden. Kasper arbejder til dagligt som revisor hos Sønderjyllands Revision, der i øvrigt ligeledes er sponsor i FC Sønderborg og dermed aktivt bakker projektet op.

Om de nye udfordringer udtaler Kasper følgende: ”Jeg glæder mig rigtig meget til disse nye udfordringer i klubben. Seniordelen har fyldt meget hos mig det seneste halve år og med ansættelsen af Kim Poulsen som manager på fuld tid, kan jeg nu fokusere mine kræfter mod ungdommen og vores talenter, der jo er pipeline til Seniorholdet.” Kasper fortsætter ligeledes som en del af forretningsudvalget med ansvar for aktiviteterne i FC Sønderborg Business.

Kim Poulsen har da også svært ved at skjule sin begejstring for tilknytningen af Kasper som ny talentchef og udtaler følgende: ”Jeg er rigtig glad for at det er lykkes at få Kasper tilknyttet som talentchef, indtil videre på en aftale der strækker sig frem til sommeren 2019. Kasper kender klubben rigtig godt og brænder for talentudviklingen. Vi har allerede haft et godt samarbejde og sparring de første par måneder jeg har været i klubben og jeg er ikke i tvivl om at Kasper bliver et stort aktiv i den videre udvikling af ungdomsafdelingen, talentudviklingen og den røde tråd igennem hele klubben.”

Kasper tiltræder stillingen med øjeblikkelig virkning. 

For yderligere spørgsmål bedes disse rettet til pressechefen på tlf. 3050 7117 eller fc.sonderborg.marius@gmail.com

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk