Nyheder

Nye trænere på ungdomssiden i FC Sønderborg

21-12-2017 -


Rokader på U15, U16 og U17

Vi kan nu melde ud at U15 træner Kenneth Mathiesen stopper som cheftræner og bliver assistenttræner på U13 liga 1. Kenneth og resten af trænerteamet samt drengene har spillet en super sæson og siger følgende.

"Med en tidlig træningsopstart allerede i uge 28, fik vi det fysiske overtag allerede fra starten af sæsonen og vandt de første fem kampe. Med den gode start satte vi os hårdt på 1. pladsen i puljen og målsætningen om at ende i øverste halvdel, måtte opjusteres. Vi har forsøgt at spille en offensiv omgang fodbold i vores 4-3-3 og 4-4-1 system, som vi har sværget til hele sæsonen. I samtlige kampe har vi været det dominerende og mest chanceskabende hold og det er lykkedes at score hele 42 mål. Vi endte som bekendt på toppen af tabellen, med champagnesprøjt og sejrssang. Truppen virker spændt og klar til udfordringerne, som venter i liga 1 til foråret."

Det nye trænerteam for U15 bliver Henrik Steen Hansen som cheftræner og Rasmus Mille bliver assistenttræner.

På U16 har cheftræner Poul Grøn valgt at stoppe på grund af arbejdsmæssige udfordringer og her meldes den nye cheftræner ud hurtigst muligt.

Poul Grøn bliver så ansvarlig for morgentræningen i idrætsklassen på Humlehøj skolen.

På U17 har vi desværre måtte sige farvel til cheftræner Dan Benkjer der privat skal igang med et større projekt. Her overtager assistenttræner Haagen Dietz posten som cheftræner.

 

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk