Nyheder

Pressemeddelelse: FC Sønderborg præsenterer ny cheftræner

11-12-2017 -


Det er med glæde, at vi kan præsentere vores nye cheftræner for FC Sønderborg, Gunnar Guillermo Nielsen.

Fakta om Gunnar

Navn
– Gunnar Guillermo Nielsen
Alder – 34 år.
Tidligere klubber, som aktiv spiller – Guarani Antonio Franco (Argentina), Kolding IF, Klaksvik (Færøerne), FC Fredericia, Kristianstad (Sverige), Birkerød og Hillerød.  

Den nye cheftræner ser frem til de nye og anerledes udfordringer.

Gunnar udtaler: ”Jeg er motiveret og ser frem til at blive cheftræner for FC Sønderborg. Jeg vil gøre mit bedste til at vi står så fysisk og psykisk stærkt, som muligt til sæsonstarten. Mit første fokusområde vil være at tage en snak med spillerne omkring forventningerne og værdierne.”

Gunnar er i sommer flyttet til Sønderborg og studerer til dagligt sin kandidat i konkurrence- og eliteidræt. Udover en lang aktiv fodbold karriere bag sig, hvor han blandt andet har spillet i fodbold i udlandet og divisionsfodbold herhjemme, er Gunnar uddannet psykomotorisk terapeut, personlig- og fysisktræner, ligesom han har DBUs B-licens. 

Den nye cheftræner er en spændende træner mener den midlertidige sportschef Christoffer Kirkegaard.

Vi har i Gunnar fået en spændende træner med den helt rigtige indstilling til fodbolden, som vi ønsker den skal udvikle sig i årene fremover i FC Sønderborg. Dertil har han rigtig mange idéer og visioner, som vi kan få bragt i spil i klubben. Gunnar kom til klubben i sommers, som spiller og har vist en utrolig professionalisme og en karakter, som er meget tiltalende for vores projekt. Vi tror på, at Gunnars mange år i fodboldverdenen bidrager til at løfte holdet yderligere.” udtaler en tilfreds Christoffer Kirkegaard.

Danmarksserien er gået på vinterpause og ligger placeret midt i tabellen, så Gunnar har muligheden for at bygge sin trup op til de kommende kampe i foråret.

Det medsendte billede er til fri afbenyttelse. For yderligere information kan kommunikationschef Marius Vestergaard kontaktes på fc.sonderborg.marius@gmail.com.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk