Nyheder

Pressemeddelelse: FC Sønderborg præsenterer ny spændende offensiv spiller

21-03-2018 -


Det er med glæde, at vi kan præsentere en spændende tilgang til vores Danmarksserietrup i form af Justice John Erhenede.

Fakta om Justice
Navn
– Justice John Erhenede
Alder – 31 år.
Position – Angriber/kant
Tidligere klubber– Kolding IF, Hobro IK, HB Køge, Kolding FC, Vejle Boldklub og FC Midtjylland  

Forud for weekendens første runde i Danmarksserien har vi forstærket os med en spændende offensiv spiller med erfaringer fra øverste hylde.

Justice udtaler: ”Jeg er rigtig glad for at komme i gang igen og er blevet taget rigtig godt imod af klubben og holdet. Jeg er motiveret og ser frem til at blive en del af holdet og ikke mindst Sønderborg. Jeg håber at kunne være med til at løfte FC Sønderborg til næste niveau.”

Justice har fået en mulighed for at få et job hernede og med hans tidligere kendskab til Gunnar, så tog han springet fra København til Sønderborg. Planen er nu at Justice inden for den kommende tid vil flytte til Sønderborg og bosætte sig her.

Cheftræner, Gunnar Guillermo Nielsen, er glad for tilgangen af Justice og ser frem til at få denne offensive og erfarne profil i truppen.

”Justice kan bidrage med meget på og udenfor banen med sin erfaring fra tidligere topklubber, dertil er han et friskt pust socialt.
Jeg har tidligere spillet sammen med ham og ved hvilke kvaliteter han besidder. Planen er at vi opbygger ham fysisk henover de næste par uger, hvorefter vi han kan tilføre truppen erfaring og kvalitet. Jeg ser frem til at arbejde med Justice.”
udtaler en tilfreds cheftræner.

Danmarksserien har været igennem en opstart med fokus på at blive klar til forårssæsonen. De har leveret flotte resultater i træningskampene og ser frem til den kommende sæson som starter lørdag ude mod B1913 kl 15.30.

Det medsendte billede er til fri afbenyttelse. For yderligere information kan kommunikationschef Marius Vestergaard kontaktes på fc.sonderborg.marius@gmail.com.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk