Nyheder

Topbrag på Sønderborg Stadion

31-10-2018 -


Kom til et topbrag på lørdag d. 3. november kl. 14.00 på Sønderborg Stadion. 
 
Kom ud og vær med til at fylde stadion til sæsonens sidste kamp.
FC Sønderborg inviterer alle til sæsonens sidste kamp, hvor vores drenge møder Fredericia fF. 
 
Der er fri entré!! Så kom og vær med til at støtte holdet og giv dem opbakning i topklasse, så vi kan vinde, bibeholde 1. pladsen i puljen og få de vigtige 3 point.
 
Vil du være med i Facebook konkurrencen om at vinde den fedeste Adidas fodbold, sponsoreret af Sport Direct Sønderborg, samt 2 x fadøl/sodavand + 2 x grillpølser til kampen på lørdag, så klik ind på FC Sønderborgs Facebook side.
Så skal du synes godt om opslaget og vi vil trække en heldig vinder på lørdag inden kampstart og præmien vil herefter blive udleveret. 
Vinderen skal være tilstede på Stadion. 
 
Cheftræner Kim Poulsen, kigger tilbage på sæsonen og siger: 
”Vi har fået opbygget en god og fornuftig trup, som har haft en god sæson og oplevet stor succes ved at vinde de første 6 kampe. Og med både succes og nederlag kommer erfaringerne, som kun gør spillerne stærkere. De ligger nummer 1 i puljen og jeg forventer at kampen på lørdag bliver en rigtig god topkamp. Det er rigtig godt at kunne slutte sæsonen af på hjemmebane og som jeg kan se, så kan vi stille med det stærkeste hold og alle glæder sig til at kæmpe for at beholde 1. pladsen.”
 
Mathias ”Matte” Andersen - offensiv midtbane, melder klart ud: ”Sulten efter en sejr over Fredericia fF er stor, da det er det eneste hold i puljen vi ikke har vundet over. Vi går meget målrettet efter at slutte af på 1. pladsen og revanche på hjemmebane, betyder at der vil blive gået til den og tilskuerne kan forvente en kamp hvor der vil blive kæmpet til sidste fløjt – en topkamp som bør kaste noget godt fodbold af sig”
 
Kom og sæt dit præg på stemningen og tag vennerne med til en spændende hjemmebanekamp, så vi kan slutte sæsonen af på den bedste måde og takke for sæson 2018.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk