Nyheder

U14 spillere udtaget til DBU

23-05-2018 -


Abbas, William, Kasper, Christoffer, Jacob, Andreas, Frederik

DBU´s talenttrænere har nu udpeget de 192 drenge på landsplan vi vurderer skal tilsiges som medier på U14 talenttræffet fra mandag den 02. juli til torsdag den 5. juli 2018.

Som vanlig er tiltaget et samarbejde mellem DBU’s A-træneruddannelse (Elitetrænere), hvor der trænes med drengene som medier. På denne måde har vi en unik mulighed for at kæde spiller- og træneruddannelse sammen. Under forløbet deltager DBU’s talenttrænere, der får mulighed for at se drengene i en intensiv og sammenhængende periode inden udvælgelsen af de spillere som til efteråret skal starte på DBU’s U15 Talentcentre. Herunder samlinger for futurespillere siger DBU talentræner Martin Bloch som også påpeger at der stadig holdes øje med flere spillere på FC Sønderborgs U14 hold.

​FC Sønderborgs U14 liga 2 hold fører deres pulje med 21 point efter 10 kampe.

Det er med stor stolthed og glæde at FC Sønderborg har fået udtaget 6 spillere og 1 bobler samt 1 tidligere FC Sønderborg spiller som medier på DBU's A-licncs træneruddannelse. 

De udtagede spillere til Skærbæk er

Kasper L. Jørgensen (FC Sønderborg)

William Baxter (FC Sønderborg)

Zacharias Killemose (Gråsten B)
 

De udtagede spiller til Vejen er: 

Jacob Bork Dall (FC Sønderborg)

Andreas Nørgaard (FC Sønderborg)
 

De udtagede spiller til Vildbjerg er:

Frederik Meilandt (FC Sønderborg)

Abbas Jaffari (FC Sønderborg)

Boblerlisten, som er en liste for spillere som ikke har fået en plads men som kan kaldes ind hvis der kommer afbud fra nogle af de andre 192 udtagede drenge, på denne liste har FC Sønderborg: 

Christoffer Falk Nielsen (FC Sønderborg)

Jeg er stolt af spillerene, som træner hårdt mange gange om ugen for at nå deres mål, det er selvfølgelig også et skulderklap til trænerteamet og FC Sønderborg når vi får udtaget spillere til DBU's samlinger. Det viser jo at vores T-licens er berettiget, når vi kan udvikle så mange spillere som er inde omkring DBU, siger talentansvarlig Marius Vestergaard.

FC Sønderborg ønsker alle spillerne stort tillykke og håber i får en rigtig god oplevelse.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk