Nyheder

U19 træneren ser tilbage på sæsonen

05-12-2018 -


Vi har talt med Gunnar cheftræner på U19 om den overståede sæson.
 
U19 holdet afsluttede forrige weekend sæsonen med en kanon sejr på 6-0 over Vejen IF. Efter en turbulent opstart med  trænerskifte, anførerskifte, en meget stor trup med mange prøvetræninger, samt mange spændende kampe med hver deres op- og nedture. 
Holdet endte dog på en femteplads i rækken, med en pointhøst på 20 point efter 14 kampe, 1 point fra top 4. Før sæsonen var holdets resultatmål at komme med i top 4, som ville betyde oprykning. 
 
Dog skulle fokus være på processmålene som skulle føre os til resultaterne. Vi arbejdede bl.a. meget på vores spillestil, holdånd og på vores udtryk på banen. Holdet er i den grad blevet bedre og drengene har udviklet sig meget siden vores første kamp i sommers. Vores spillestil og vores udtryk på banen er mere tydeligt nu.
 
Top 4 målet har påvirket os meget, selv om det ikke var noget vi skulle bruge for meget mental energi på. Holdet begyndte at præstere bedre da vi aftalte, at i stedet for at snakke om placering, oprykning, nedrykning, præstationer, målsætninger og fremtiden, ville vi huske på at det allervigtigste er at have det sjovt og nyde at spille fodbold lige nu.  
Nu er der snart en lang vinterpause som skal bruges fornuftigt for at få en god start i 2019.

 


Manager

Kim Poulsen
Tlf. 21 55 30 08
Mail: KimPoulsen.fcs@gmail.com

Talentchef

Kasper Otten
Tlf. 61 44 17 02
Mail: KOT@sr.dk

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk