Nyheder

Ugens kampreferater

15-08-2022 -

Så kom vi endelig igen i gang med turneringen... Kampreferaterne udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

Lørdag den 13/8

Kl. 11.00
U14 Liga 2A
FC Sønderborg - Herning Fremad
Kunstgræsbanerne ved Sundsmarkcenteret

Weekenden stod for U14s vedkommende på sæsonpremiere, Drengene er efter, forårssæsonen i Liga 1, rykket en tak ned i Liga 2A. En “nedrykning” er altid et svært skifte, da man pludselig begynder at skulle skabe kampen og have bolden en del mere. Det er nu ikke længere kun fight og hårdt arbejde, men nogle andre ting, der skal være fokus på.
Det har været en svingende sæsonoptakt med både store højdepunkter spillemæssigt men også nogle lavpunkter, som både spillere og trænere forhåbentligt har lært noget af.

Vi starter kampen ud som lyn og torden. Allerede efter 1 minut er vores højre kantangriber, Sebastian Borchardt, alene igennem til en friløber med Herning Fremads keeper. Keeperen redder dog flot og vi kommer ikke foran i første omgang.

De første 15 minutter af kampen bærer præg af, at vi skal vende os til at have bolden og skabe kampen. Vi er lidt nervøse og laver nogle lidt uprovokerede fejl i vores fase 1. Efter cirka 15 minutter lykkedes vi dog rigtigt flot med et opspil, hvor vi faktisk får puttet bolden i nettet. Desværre annulleres scoringen for offside.
Dette bliver startskuddet til en lang og dominerende periode for os. Vi skaber masser af flotte muligheder gennem flot opspil og formår gennem vores udtryk i presspillet at få skruet tempoet så højt op, at Herning Fremad ikke har meget overskud og tid på bolden. Vi skaber i den periode den ene store chance efter den anden, men vi skal helt hen til midt i 2. halvleg før vi endelig lykkedes. Efter flot opspil kommer vores indskiftede venstre kantangriber, Aryan Rai, igennem på kanten af feltet. Aryan sparker den flot ind i det korte hjørne. 10 minutter senere er Aryan Rai igen på spil. Aryan spilles flot fri i dybden af venstre back Markus Dietz, og han skærer resolut ind foran sin direkte modstander og sparker de fladt ned i den lange hjørne forbi keeperen. Resten af kampen er vi dominerende og kan med lidt mere skarphed gøre det til både tre og fire nul.

Kl. 11.00
U13 Liga 1B
MG & BK - FC Sønderborg 1-4

Vi åbner sæson op med en ude kamp i Middelfart. Man er altid spændt til turnerings første kamp, for se hvordan man står formmæssigt mm. Vi starter rigtigt godt i kampens begyndelse og ligger et godt tryk på Middelfart. Efter 2 min spil bringer vi os på 0-1 (Kalle) Resten af første halvleg har vi mange chance, som vi ikke score på. Middelfart har også deres chance, som de ikke rigtigt bliver farligt på.

I halvlegen snakker vi lidt om både vores pres spil og vores opbygning spil, som vi vil gerne blive farligere på. Vi får desværre ikke rigtigt det udtryk vi gerne vil komme med i anden halvleg. Det blev en anden halvleg, hvor hverken vi eller Middelfart bliver rigtigt farligt. Efter 52 min mister vi bolden i en angribssituation, som Middelfart køre en omstilling på og scoret 1-1. Drenge viser en god moral og stadig tror på at vi kan vinde kampen. Kalle tage sagen i egen hånd og banke den ind til både 1-2 og 1-3. En kanon kamp fra Kalle. Middelfart vælge at angribe med lidt flere mand, det gøre at vi får en masse plads i bagrummet. Strüssmann fanger det hurtigt og udnytter den og score til 1-4. Vi er glad for resultat, men vi mangler stadig mange ting, som vi skal arbejde videre på på træningsbanen.

Kl. 14.30
U15 Liga 2A
MG & BK - FC Sønderborg 1-3 (1-1)

Sæsonens første kamp blev spillet i Middelfart hvor vi desværre taber 3-1. Kampen er faktisk meget lige og kunne have vippet til vores fordel men skarpheden i begge felter gjorde at vi tabte. Vi har i opstarten haft fokus på at komme til flere afslutningen gerne hvor målchance kommer fra vores fløje over og det lykkes faktisk meget godt i den her kamp hvor vi vel skabte en 4-5 store chancer som vi burde have scoret på. Vores mål kommer efter en lignende situation hvor Enis i venstre side slå et tidligt indlæg som havner ved vores modsatte fløj som banker den sikkert i kassen. Middelfart spillede mange lange bolde op mod deres angriber og fløje og der fanger de os desværre et par gange hvor vi ikke får forsvaret os godt nok. Lange og høje bolde bør være det nemmeste at forsvare sig imod men vi var ikke helt opmærksom nok i de tre situationer. Det må vi lære af og skal ikke tage noget væk fra Middelfart. De er mål som tæller ikke flot opspil som jeg synes vi gjorde godt. Især vores fase 1 og 2 var rigtig godt men når vi skulle have den afgørende aflevering til målchance eller skulle skyde den ind så var vi ikke gode nok.

Vi må hjem på træningsbanen og øve videre på den del. Næste weekend kommer Ammitsbøl på besøg så da går vi efter alle tre point.

Målscore
Gustav 1

Søndag den 14/8

Kl. 14.00
U17 Liga 1 Holstebro-FC Sønderborg 2-5 (1-3)
RIGTIG GOD START på sæson.

Det viser vi ved at være aggressiv fra start.Vi lægger helt tæt på vores modstander. Vi kommunikere fint og er spilstyrende.
Samtidig kommer Holstebro også til chancer. Som kræver at vi må stå godt imod. Vi vender hurtigt spillet på vores side,og er farlig op til flere gange. Vores pres giver bonus og vi får scoret til både 0-1, 0,2 og 0-3.
Kort tid efter får de straffespark til 1-3.
Vi får desværre et gult kort og må spille i undertal. Det gør en kæmpe forskel, vi er under stort pres.Men holder dem fra flere scoringer, og kan gå til pause med 1-3.

Anden halvleg kommer vi ind med frisk energi, og får hurtigt et straffespark. Som vi sikkert for scoret til 1-4. Kort tid efter får vi en omstilling,som resultere i endnu en scoring.
Kampen bølger frem og tilbage. Hvor Holstebro bliver mere og mere farlig.
Vi er ved og være rigtig trætte/varmen.
Og kan ikke undgå en sidste scoring imod os.
Men kampen er afgjort,og slutter med en sejr på 2-5 til FC Sønderborg.

Jeg er meget tilfreds med drengenes tilgang til kampen. Vi er bare klar fra start, og holder alle aftaler som vi har trænet. Vi viser flot kombinations spil, og giver os max i alle dueller.