Ugens kampreferater

06-09-2021 -

U13

FC Sønderborg vs SGI/SSK 3-1 (1-1)

Vi spillede sidste kamp inden ombrydning og begge hold var inden kampen sikker på at blive i den gode halvdel så der kunne spilles uden nerver. Med en sejr kunne vi sikre første pladsen i puljen og inden kampen aftalte vi at gå 100% efter den. Vi skulle samtidig se om vi kunne få revanceret os fra sidste weekend en hvor der blev til et uafgjort resultat i Næsby.

Vi havde i dag fokus på vores opbygningspil hvor vi ville forsøge at være mere boldbesiddende. Det lykkes til dels men og flere af vores aftaler lykkes ok men man må også sige vi ikke spiller helt hurtig nok hvilket blandt andet skyldes en bane som ikke var blevet klippet. Men vi fandt de rum som vi havde aftalt og spillerne gjorde bestemt hvad de kunne.

Så ja vi fik og rejst fra sidste weekenden hvor vi virkelig blev lukket godt ned. Kampen var meget lige og i vores forsvarsspil fik vi virkelig øvet at møde bolden inden den rammer jorden da de fleste bolde der kom ned mod os var højre bolde som vi i de fleste tilfælde havde god styr på. Så en helt fortjent sejr, men nemt kom den ikke.

Kampens målscore:

Oliver S: 1

Frederik :1

Aryan: 1

U14

Dalum IF vs FC Sønderborg 4-0 (2-0)

Denne weekend stod det på en tur til den fynske mod Dalum. Vi ankommer til kampen med god tro på vores plan og at den nok skal lykkedes. Men desværre rammer vi for anden gang i denne sæson panden mod muren inden for de første 5 minutter da vi endnu engang kommer hurtigt bagud. Dette skyldes en sløset boldomgang med mangler i kvaliteten af vores pasninger, som gør Dalum kan erobrer bolden højt på vores halvdel og komme til chancer relativt nemt.

Emil står dog en brændkamp og sørger for at afvise gang på gang. Derfor skal der også en kæmpe gave fra dommeren til at sætte Dalum i gang, med det tyndeste straffespark i mandsminde kan vi se os komme bagud med 2-0 inden pausen. I pausen blev vi hurtigt enige om at pakke frustrationerne i forhold til dommeren væk, for alle kan have en off-Day. Det betyder at vi efter pausen med en ændring af system kan få bedre fat i spil, både på bolden men også duelspillet bliver bedre, og derfor ser vi Dalum være presset i bund det meste af 2. Halvleg. Dog må vi også erkende at vi møder et godt omstillingshold, som uden at spille sig til en reel chance formår at lave 2 mere på kontra.

Vi ender med at tage hjem med et 4-0 nederlag og endnu engang må vi erkende at vi selv er skyld i egen modgang. Dages lektie må være at vi skal score på vores chancer og steppe op fysisk, hvor vi faktisk godt kan være med.

Næste kamp er søndag d. 19/9 mod Næsby på hjemmebane.

U15

FC Sønderborg vs Dalum IF 4-3 (4-3)

Vi starter kampen med 40 min forsinkelse, og allerede efter 3 min får vi den værst tænkelige start. 0-1 til gæsterne. Vi begynder at finde vores spil frem som vi har snakket om og allerede efter 9 minutter udligner vi 1-1. minuttet efter, modtager vi et gult kort, en mand i under tal og vi bliver straffet promte 1-2. Trods en mand i undertal og kæmper Vi videre, hvilket igen allerede efter nogle minutter scorer vi efter et godt gennemspillet spil og Albert afslutter sikkert. 2-2 efter 15 minutter. Inden vi snart får spillet til at køre igen så ligger bolden i kassen igen 3-2. Rasmus score efter17 min spillet.

For at få ro på vores spil fortager vi nogle udskiftninger, vi prøver at få sat afleveringer sammen og finde hinanden inde på banen, alligevel kommer modstanden igennem og udligner 3-3 efter 23 min. Vi starter op igen og sætter gode kombinationer sammen som og efter 25 minutter score Mikkel 4-3. Hvilken en halvleg.

Vi får snakket i pausen og lave nogle justeringer inde på banen og er klar til at give den alt vi har for at bevare føringen. Vi spiller en god anden halvleg kæmper for hinanden. For vores spil til at fungere bedre. Vi har muligheder for at øge vores føring med nogle store muligheder men kampen ender 4-3 til os.

Kæmpe stor ros til drengene for deres fighter vilje. Næste kamp torsdag d 9 sep. kl 18 ude mod Løgum.

Albert Rrahmani: 2

Rasmus K. Andresen: 1

Mikkel Thorsted Jensen: 1

U17

FC Sønderborg vs FC Skanderborg

Kampen er blevet aflyst fordi FC Skanderborg kunne ikke stille hold. FC Sønderborg er med til at udvikle og vil meget gerne spille kampe, derfor har FC Sønderborg besluttet at gå med til at den bliver flyttet.

Kæmpe ros for vores træner Per Garbers og hans hold for det gode fair play.

U19

FC Sønderborg vs Herning Fremad 2-0 (1-0)

Vi spillede i onsdags vores fjerde turneringskamp og det blev til en nederlag mod en af rækkens formodet stærkeste hold. Det blev en rigtig god kamp hvor begge hold kom ud med en masse energi.

Herning gik højt op og pressede os i vores opbygningspil og vi havde det svært med at spille forbi deres aggressive pres. Men lige så stille begyndt vi at arbejde os ind i kampen. Kasper Jørgensen fandt i flere omgange muligheder i mellemrummet mellem deres forsvar og midtbane, som vi ikke nået at være kølig nok til at sparke chancerne ind. I stedet kom Herning forend med 1-0.

Kampen blev spillet i et højt tempo med masser af nærkampe og til tider med mange stressende boldberøringer. Alligevel havde Herning i slutning af første halvleg mange chancer for at lukke kampen. Vi fik talt og vi fik styr på nogle aftaler i omklædningsrummet og med en frisk mand fra start af anden halvleg i form af Hytteballe kom vi ud med en helt andet attitude. Drengene steppede virkelig op og gav sig 100%.

Vi domineret desuden en stor del af anden halvleg, dog uden at være for alvor farlige forend deres mål. I  stedet scorede de på kontra til 2-0. Til sidst få vores målmand et gulkort og straffe til Herning. Jacob Salomonsen tager handskerne på og med en fantastisk redning tager han bolen. Det gav mere energi til de sidste 10 min hvor drengene prøvede alt det de kunne. Herning var total under pres igen. Men vi lykkedes ikke med en reducering.

Trænerteamet og holdet var skuffet efter kampen, men stadig med en følelse af at vi godt kan være med og at vores første sejre skal nok snart komme i hus. Derfor glæder vi også allerede til på søndag når vi skal ud og besøg Tarup Paarup på Fyn.