23-11-2021 -

Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse.

U13

Kolding IF - FC Sønderborg U13 (3-3)

Så er turnering for 8 mands klaret, og vi ser frem mod den nye turnering i foråret som bliver 11 mands. Vi glæder os alle sammen til at komme igang med det.

Vi spillede lørdag mod Kolding IF som spillede i bedste række og blev nummer to i puljen, så vi var klar over det ventede os en stor opgave. Kolding spillede godt og de overmacthede os inde centralt hvor vi igennem hele kampen var lidt for langt væk fra vores direkte modstander, det gjorde de fik tid til at blive retvendt og kunne true os med dybde bolde hvor vi ikke faldt tidligt nok med de bagerste. Det er noget vi skal arbejde, at vi flader når der ikke er pres på boldholderen og han er retvendt. Men man må sige vi stod fornuftigt på banen set i det lys, at vi ikke har spillet mange 11 mandskampe og træningstemaet hele ugen har været forsvarsspil hvor vores fokus var pres, støtte og sikring og det gjorde spillerne godt hvor de faldt ind over og kom godt i støtte. Så super de har taget træningen med ind i kampen. Når vi erobret bolden, var vi gode i vores omstillinger hvor vi prøvede at løbe og spille hurtigt fremad og på den måde kom vi også til gode chancer og fik mål.

Jeg er sikker på vi kommer til at score en del mål på den måde i den nye sæson. Så alt i alt en super kamp mod et godt hold hvor vi blev max presset og skal man være helt ærlig kan vi være klart bedst tilfreds med uafgjort. Kolding havde fortjent at vinde kampen men fordi vi kæmpede og stod godt defensivt lykkes det os at gå et uafgjort resultat med hjem til Sønderborg.

Målscore:

Aryan: 2

Selvmål: 1

U14 spillede ikke i weekend.

U15

FC Sønderborg - Sønderjyske U-15 DBU jylland Pokal 2-3 (1-1)

Stort opgør i vente. Vi er virkelig tændte til denne kamp hvilket man også mærker på drengene inden kampen de er virkelig klar på denne kamp. med masser af tilskuere på plads til kampen. Vi snakker inden kampen om vi skal sidde tæt på modstanderne spille hurtigt væk fra presse.

Vi starter kampen i et godt tempo vinder en masse og vinder en masse dueller og vi kommer på 1-0 af Enam som modtager bolden i feltet og sparker, dog kommer de på 1-1 da der dømmes staffe efter modstanden får en friløber med Lau som redder og dommerne mener han også rammer spilleren. Vi bevare vores spil og pres spil. 1-1 pause I halvlegen snakker vi om at forsætte med at spille vores spil så skal vi nok komme til vores chancer. En rigtig god halvleg.

Anden halvleg Vi fortsætter vores gode hurtige spil, dog alligevel er det dem som kommer foran 1-2 da de modtager en bold og løber mod baglinje of slå den bagerst i feltet og der står en fri spiller som scorer Vi bevare roen optimismen og som giver pote da Albert sætter 2 spillere og bliver nedlagt i feltet hvor dommeren dømmer straffe som Albert selv sætter i kassen 2-2, og vi har chancer til at score både til 3-2 4-2 dog udbliver målene og 1 min før tid er modstanden på spil igen da deres angriber modtager bolden og vender på sin direkte modstander og sparker bolden i mål. 2-3 Hvilket desværre som bliver kampens resultat.

Drengene spiller en rigtig god kamp som vi ligeså godt kunne have vundet.. Kæmpe stor ros til spillerne for den super gode indsats.

Asa Aarhus - Fc Sønderborg u-15 4-0 (2-0)

Vi starter kampen med modvind og prøver dermed at spille kortere bolde vi kommer igennem i de første par minutter, derefter mister vi momentum vi rammer ikke hinanden sætter ikke 3 pasninger sammen, i slutningen af halvlegen får vi mere modvind da vi modtager gult kort og kort inden halvleg score de på hjørne hvor de står helt fri. 1-0 kort inden halvleg score de igen 2-0 og stadig mand i undertal.

I halvlegen snakker vi at vi skal være tættere på vores modstander og være hurtigere på anden bolde.

Anden halvleg Er ikke gammel hvor bolden bliver spillet gennem feltet og står en spiller og sparker den ind til 3-0 og stadig en mand i undertal, midt i halvlegen må vi skifte ud af Albert bliver skadet hvilket også gælder Hamza og Enam. Så vi må rokere rundt.

Modstanden vinder bolden midt på banen og slår kontra sparker på mål men Lau render men de får riposten og sparket i mål. 4-0.

En kamp hvor vi er langt fra det niveau som vi havde mod sønderjyske, Vi skal hjem og forsætte med at arbejde på vores kommnunikation, defensiv postionering.

Næste kamp er hjemme mod HEI på linak 27/11-21 kl 14.00

U17

U17 FC Sønderborg-Silkeborg 4-0 (2-0)

Vi er godt forberedt på Silkeborgs taktik. De spiller bolden rundt og prøver at skabe overtal. Det lykkes ikke for dem, vi er gode til at lukke dem ned mand/mand. Vores pres og hurtige omstillinger,gør at vi har fuld styring over kampen.

Vi kommer til rigtig mange chancer, og Silkeborg er heldig at kampen kun ender 4-0. Sidste kamp i efterårs sæsonen, og vi slutter på en 2. plads i puljen.

"Jeg er meget tilfreds med holdes tilgang, til vores træninger. Der bliver arbejdet stenhårdt. Som også kan ses i vores kampe,med et rigtig godt resultat."