21-03-2022 -

Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

U15 Liga 1

FC Sønderborg - Kolding IF  (3-2) 4-2

Vi snakkede om vi skulle bygge videre på den gode kamp fra sidste uge. Hvilket vi også startede med og allerede efter nogle minutter fik flere store chancer og et pres spil får vi bolden i feltet som Albert score på 1-0. Kampen bølger frem og tilbage vi vinder bolden på egen bane og spiller imellem deres 2 stopper og Albert og Enam komme forbi og let kan spille bolden i mål 2-0. Vi pressede på, alligevel ender modstanderen at score på et hjørne spark et par min senere. 2-1, lidt koldt vand i hovedet. Vi forsætter vores spil og midt på banen vinder Sylvester en duel og får bolden som sender Rasmus i dybden der sikkert sender bolden i mål til 3-1. Vi modtaget et gult kort til sidst i halvlegen, hvilket gjorde at vi kom kraftigt under pres. Inden fløjtet til pause får Kolding et frispark en del meter udenfor feltet. Et flot sparket skud score de 3-2 uden chance for Lau.

I pausen blev vi enige om at holde stand indtil vi var fuldtallig igen og så gik vi tilbage i samme formation igen, vi skulle blot blive ved så skulle vi nok få vores chancer. De første 10 min af anden halvleg var ren overlevelse vi var presset i bund, dog hold vi stand. Vi foretog nogle udskiftninger og 8 min før tid fik vi lukket kampen, da Enam fik scoret. Selvom vi fik en smidt en mand ud til sidst i kampen.

Vi tager en masse positivt med fra denne kamp og beviser at vi spiller god fodbold og selvom det tingende ikke går vores vej at vi bliver ved med at tro på tingene. Og vi skal arbejde på ikke at lukke mål ind på dødbolde.

Vores næste kamp er hjemme mod S.f.b. Oure FA, lørdag d.26.03. kl. 12.30 på Frøs Arena ved SFS Hallen.

U17 Liga 1

Skanderborg-FC Sønderborg 2-0 (0-0)

Lørdag formiddag i Skanderborg. Her skulle vi vise samme gode takter, som i vores første kamp sidste weekend. Men det blev ikke helt som ventet. Vi kombinere godt i starten. Hvor Skanderborg ikke går højt i pres. De giver os masser af plads,til at spille bolden rundt i, men vi er slet ikke farlig nok, og har svært ved at komme til chancer. Vi begynder og blive usikker på bolden,og laver mange personlige fejl. Det er med til, at vi lukker Skanderborg ind i kampen. De kommer hurtigt til chancer, som de skaber ud fra vores afleveringer, som mangler kvalitet. Men vi står godt imod i vores defensiv, og kampen er stadig helt åbent.

Til sidst indkasserer vi 2 mål. Og vi må gå fra banen uden point. Set over hele kampen,er det en meget lige kamp, som kunne tippe begge veje.

Vi skal hjem på træningsbanen,og arbejde sten hårdt. Fokus punkter bliver: Mere ro og sikkerhed i boldomgang. Mere kynisk og skarphed foran mål.

Vi ser allerede frem til næste kamp som spilles på søndag imod Horsens fs. Igen på udebane, men først med kampstart kl 13.