Nyheder

Ugens kampreferater

29-11-2021 -


Kampreferater udgives i samarbejde med Broager Sparekasse

 

U14

Årslev BK - Fc Sønderborg 1-3

Fredag aften var vi en tur i Årslev. Drengene virket til være klar fra første min. Vi havde aftalt, hvordan vi skulle spil vores spil. Det viser drenge hurtigt fra første min, hvor Årslev har svært ved få fat i bold.

Efter 11 min få vi score til 0-1 på en lang skud fra Enis. Efter 17 min laver vi en fejl i vores opbygning spil i fase 1, som modstandere erobre bolden og score til 1-1. Kort før pause få vi spillet os godt igennem Årslev hold og score 1-2.

I anden halvleg kommer Årslev slette ikke til noget chancer. Vi havde en debutant (Omar) med, som kommer ind og lukker og slukker kampen med en scoring til 1-3.

Kæmpe ros til drenge dem der starter ind og dem der blevet skifte ind. Alle mand spillede en god kamp. De holder de aftaler vi havde lavet end kampen. Det er selvfølgelig dejligt at se, at det giver sejer når vi går på banen og gøre arbejdet færdig.

Målscore :

Enis Zeqiri: 2

Omar Ghassan Chinnawi: 1

 

U15

Fc Sønderborg - HEI u-15 4-2

Vigtig kamp i vente. Inden vores kamp mod HEI havde vi fået at vide at kampen Esbjerg - Dalum var slut og endt 1-1 hvilket gjorde at vi med en sejr idag kunne sikre os 3 pladsen. Hvilket vi havde fortalt spillerne inden kampen for ekstra motivation.

Vi starter kampen godt holder vores aftaler, hvor vi spiller rigtig godt, gør de ting som vi har talt inden kampen, hvor vi har muligheder for at komme foran både med et og to mål men målende udebliver. Vi forstætter vores spil og stik mod spil og chancer for modstander bolden i vores felt og uden pres kan han ligge bolden i det lange hjørne 0-1 til gæsterne, vi bevare vores spil og optimismen for vi nok skal få scoret, desværre får modstanderne en chance som Lau får parreret bolden på stolpen og der får en modstander 2. bolden og prikker den i mål. 0-2, rigtig udtur da vi er det bedst spillende hold. Desværre er dette stillingen til halvleg.

I halvlegen snakker vi om at fortsætte og lige være en anelse tættere på vores modstander får bolden og det ren udtur vi ikke er foran eller har scoret. Vi laver taktiske ændringer samt udskiftninger.

2 Halvleg er ikke gammel da vi desværre, får lidt mere modgang da vi modtager et gult kort. Alligevel får vi efter nogle minutter reduceret da Fredrik får bolden løber ned og sparker i fjerneste hjørne 1-2 hans første mål på holdet. Vi fastholder vores pres og hvilket giver pote da en høj bold som lander ved Fredrik som header den videre til Albert som sikkert sparker den ind 2-2. Bedre bliver det da Albert score 3-2 og vi fortsætter vores spil og vores høje pres og Rasmus lukker kampen til 4-2, vi har yderligere chancer til både 5-2 og 6-2.

En rigtig god kamp af drengene som viste rigtig god moral trods vi kom bagud. Dermed ender vi som nummer 3 i gruppen. Vores sidste kamp er ude mod fc Århus syd d.4 december kl 16.00

Målscore:

Frederik Vang Rasmussen 1

Albert Rrahmani 2

Rasmus K. Andresen 1

 


Sportschef

Erik Nielsen
Tlf. 42 91 16 31
Mail: fcssportschef@gmail.com

Head of Coaching

Johnny Mølby

Mail: Johnnymoelby@gmail.com

 

Pressechef

Marius Vestergaard
Tlf. 30 50 71 17
fc.sonderborg.marius@gmail.com

Kampfordeler

John Hansen
Tlf. 40 37 08 06
fcs@sport.dk