Ugens kampreferater

13-09-2021 -

U15

Løgum IF vs FC Sønderborg 0-6 (0-2) - DBU Jylland Pokal

Pokalkamp ude imod Løgum if liga 3. Vi gik ind til denne kamp uden meget info om vores modstander. Vi havde derfor taget udgangspunkt i vores eget spil som vi har arbejdet på de sidste mange træninger. Spil ud af presset og have tålmodighed i vores opbygningsspil med modløb  fra de andre linjer og spil op igennem banen.

Vi skulle ikke bruge mange minutter før vi kom foran 1-0. Derefter havde vi lidt svært ved at få vores spil til at køre. Men ud af det blå får vi scoret 2-0, vi fortager nogle udskiftninger på den centrale del af banen. Hvilket også er stillingen til halvleg. Anden halvleg hvis det forløber som vi regner med, sætter vi fokus på hurtigere boldomgang, så skal vi nok få vores Chancer og det viser at være korrekt. Hvor vi score 3 mål på 10 min midt i anden halvleg. 10 min før tid lukker og slukker vi med målet til 6-0.

Videre i pokalen.!

Stor ros til spillerne. Selvom vi førte stort, så fortsatte vi vores spil.

U19

Tarup/Paarup IF vs FC Sønderborg 2-0 (0-0)

Primært grundet Royal Run i Sønderborg, drog et lettere amputeret U19 hold til Odense SV for at møde Tarup/Pandrup IF. På trods af vanskelige betingelser med blot 12 mand i truppen inklusiv tre U17 spillere, kommer vi rigtig flot ud til 1. halvleg, og især efter 10 min. sætter vi os på kampen, og trods manglende scoring, er halvlegen klart vores, fine kombinationer og opspil, der resulterer i en række flotte chancer, og to skud på stolpen, bl.a. fra vores U17 angriber Oskar Erichs samt et vanvittigt frisparksdrøn fra 25 m. af anfører William Baxter.

2. Halvleg bliver en smule mere lige, med fint spil, og masser af gode dueller, hvor dommeren skal have ros for den lidt hårdere linje han ligger. Vi fører dog klart i chancer, med flere afbrændte 100% chancer. Når man ikke sparker dem ind, er det jo ofte sådan, at så gør modstanderen, hvilket vi også må sande i denne kamp. Det resulterer desværre i to inkaserede mål, og dermed et nederlag på 2-0.

Drengene skal, trods nederlaget, alligevel have stor ros for at vise format under svære betingelser.

Næste kamp er på fredag, imod rækkens tophold Andrup IF. Den spilles på hjemmebanen Sønderborg Stadion kl. 19.