Ugens kampreferater med god resultater

04-10-2021 -

U13

FC Sønderborg  vs Erritsø 3-1

Vi havde fri weekend i turneringen så derfor blev weekenden brugt til en træningskamp i 11 mands hvor vi havde alle spillerne i truppen med. Dette var første gang vi som hold prøvede 11v11 og der gik faktisk ok.

Det var ikke alle løb der var rigtig og vores løbemønstre var heller ikke altid rigtig - men vi gjorde mange af de rigtige ting. Vi stresser lidt rigeligt med bolden og vælger for ofte en ekstra dribling som ikke var nødvendigt.

Men stor ros til alle spillere som virkelig gjorde og forsøgte de ting vi havde snakket om. Så jeg er sikker på det nok skal blive godt.

Målscore

Aryan Rai: 1

Markus Dietz: 1

Oliver Laursen: 1

U14

MG&BK vs FC Sønderborg 3-2  (1-1)

Vi tog torsdag aften en tur til Middelfart for at hente 3 point som opfølgning på en god periode.

Første halvleg startede som vi ønskede det, vi fik hurtigt og nemt spillet forbi Middelfarts 1. Pres og det resulterer i at vi kommer til en del chancer, allerede efter 15 minutter burde vi være foran 3-0 men den manglende skarphed gør at vi istedet bliver sårbare overfor de omstillinger som modstanderen forsøger at udnytte og vi må også se os heldige for ikke at komme bagud. Dog formår vi komme foran, fuldt fortjent og vi formår også at opretholde vores gode presspil samt gode boldomgang.

Middelfart får kunstigt åndedræt ved et gult kort til Auerbach, som bliver sendt tidligt til pause, og vi må se Middelfart udligne på det første og stort set eneste gennemspillede angreb fra deres side af. 1-1 ved pausen.

Vi ændrede lidt i pausen og fik tilpasset os at være en mand i undertal og via en flot dødboldskombination kommer vi foran 1-2 og bliver herefter fuldtallige. Vi er i fuld kontrol herfra. Dog er Emil super uheldig med en enkelt aktion som kikser og det koster desværre mål, det er vilkårene som keeper, men lige efter redder han flot en friløber, så hans præstation er der ikke en finger at sætte på. Tværtimod.

Dog må vi afslutningsvis se Middelfart scorer til 3-2 via et hjørnespark. Og dette bliver også kampens resultat stik imod spil og chancer.

Næste kamp er mod SFB Oure.

Målscore

Theo Baxter: 1

Tobias Jacobsen: 1

U15

FC Sønderborg vs FC Århus Syd 2-2 (1-0)

Inden kampen snakkede vi om. Vi vil gå ud til kampen og spille vores spil. Spille hurtigt ud af presset.

Vi får en god start på kampen allerede efter 13 minutter får scoret til 1-0 Albert efter oplæg af Rasmus. Vi har lidt svært ved at få vores spil til at køre, og inden halvleg får de scoret til 1-1. Vi bruger halvlegen på at lave lidt ændringer.

I anden halvleg bringer de sig på 2-1. Vi laver en ændring for lægge større pres på dem. Hvilket et resulter i et gult kort til dem. Da vi får endnu en skade er vi tvunget til at rokere mere og det skaber noget usikkerhed da vi må spille med spillere på uvante positioner, alligevel kommer vi til chancer, vi opsnapper bolden på midt og i venstre side af deres felte modtager Enam bolden og sparker den i kassen. 2-2 10 min før tid modtager vi et gult kort og vi bliver sat under pres. Dog holder vi stand og kampen ender 2-2.

Drengene kæmper sig endnu en gang til point.

Vi tager med os fra kampen at vi skal arbejde på bedre forståelse af løbemønstre og spilforståelse. Vores næste kamp er hjemme imod BBB/SB d 9.oktober kl.12.00

Målscore

Albert Rrahmani: 1

Enam Popalzai: 1

U17

FC Sønderborg-Vejle 5-3 (2-0)

Vi er lidt afventende i starten. Vejle får lov til at spille bolden rundt. Men de bliver aldrig helt farlige, og vi kommer mere og mere på bolden. Vi kombinere os rigtig flot igennem og får hurtigt scoret det første mål. Herefter er vi meget agressiv i alle vores dueller. Som gør det svært for Vejle. Et flot langskud fra vores kant. Gør at vi kan gå til pause med en føring på 2-0.

Resten af kampen er vi dominerende og kommer til mange store chancer. Helt fortjent at vi får scoret 3 gange mere. Men lidt unødvendigt at de får 2 mål tilsidst.

Jeg er meget tilfreds med vores spil. Og må også fremhæve de flotte redninger af vores målmand. Næste kamp er pokal kampen i Varde på onsdag.