FC Sønderborg - Vojens GIE 6-0

U15
Nyborg G & IF - FC Sønderborg 3-1

3. gang skulle ikke blive lykkens gang.

Efter 2 kampe med periodevis godt spil og også en del chancer, dog uden at score, tog vi til Nyborg med troen på, at det var et spørgsmål om tid før vi fik bolden i kassen og vores første sejr.
MEN, sådan skulle det ikke gå. Vi lod hovedet blive hjemme i Sønderjylland! Vi var overhovedet ikke til stede hele 1 halveg, hvor vi laver den ene miniput fejl efter den anden. Vi formår ikke at sætte 2 afleveringer sammen, og rammer vel ikke en rød de første 35 min. Vi formår endda i situationer, hvor vi ikke engang er presset, at sende afleveringer afsted der hverken rammer en rød eller hvid, men bare ryger ud af banen. Vi vinder ingen nærkampe eller anden bolde, og står bare og kigger fodbold det meste af tiden.
Deres 2-0 mål viser, hvor meget vi sover i timen, da et indlæg for lov at trille på tværs af feltet forbi et par af vores forsvars spillere, og hen til en Nyborg spiller, der uden problemer kan score. Vi går til pause bagud med 2 som vi kun kan være glade for, da det nemt kunne have været med 6 eller mere.

Pause

Pausen bruger vi til at nulstille og bliver enige om at starte forfra. Vi kommer bedre med i kampen og presser lidt på. Vi får også reduceret til 1-2 og har lige inden brændt en kæmpe chance. Vi presser på, men i stedet for art få udlignet kører de endnu en omstilling som ender med en 3-1 scoring.

Vi taber fortjent til Nyborg som var klart bedre på dagen på alle parametre. De viste de ville vinde fra kampens begyndelse og presser os højt i banen, som vi også gerne vil have modstanderne til, men vi var bare ikke klar.
Kampen skal glemmes hurtigst muligt. Det var en kollektiv offday, hvor vi kunne have spillet i flere timer uden at vinde. Vi må derfor begynde at kigge mere ned end op i tabellen, efter vi har fået den værst tænkelig start på sæsonen.